TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

 

Yleistä

Pienipunainentupa.fi on ekologinen, aitoon luonnonkosmetiikkaan keskittyvä verkkokauppa. Yrityksen Y-tunnus on 2364070-5. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilaaminen

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu www.pienipunainentupa.fi verkkokaupassa. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan ostosten hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Paketin lähettämiseen tarvitsemme myös puhelinnumeron ja osoitteen. Asiakkaan toimesta virheellisestä tiedosta aiheutuneet kulut veloitetaan asiakkaalta. Tilaamalla asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. www.pienipunainentupa.fi käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti.

Toimitusaika

Käsittelemme ja postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Mikäli tilaus tulee arkipäivänä, pyrimme käsittelemään tilauksen samana päivänä. Riippuen varastotilanteesta ja ostetuista tuotteista, toimitusaika vaihtelee 2-10 arkipäivän välillä. Pyrimme käsittelemään tilaukset mahdollisimman nopeasti.

Toimitustavat

Toimituskulujen hinta on 5,90€, kun tilauksen arvo on alle 20€. Toimituskulut ovat 2,90€, kun tilauksen arvo on 20-50€ ja yli 50€ tilaukset toimitetaan ilman postituskuluja. Toimituskulut asiakas näkee tilausta vahvistaessa. Pääasiallisesti käytämme Postin palvelua toimituksissa. Toimitamme tilauksia ainoastaan Manner-Suomeen.

Hintamuutokset

Pidätämme oikeuden korjata hintaa tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeästi virhe ja hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon nähden. Tiedotamme tästä asiakasta. (Oikeustoimilaki 32§)

Noutamatta jääneet lähetykset

Mikäli asiakas ei nouda tilaamiaan tuotteita noutopaikasta, tuote palautuu meille automaattisesti. Tällöin perimme meille aiheutuneet posti- ja käsittelykulut asiakkaalta. Vähennämme ne palautettavasta summasta. Meillä ei ole myöskään velvollisuutta lähettää tuotteita uudestaan.

Ongelmatilanteet

Minkä tahansa ongelmatilanteen ilmetessä ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Tilauksen peruuntuminen

Pidätämme oikeuden muuttaa tilausta, jos jotakin tuotetta ei ole saatavilla tai muusta painavasta syystä. Tilauksen peruuntuessa joko kokonaan tai osittain, asiakkaalle lähetetään sähköpostitse tieto asiasta. Emme toimita jälkilähetyksiä.

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaukset, jotka tulevat sellaisilta asiakkailta, jotka palauttavat tuotteita (joissa ei ole mitään vikaa) jatkuvasti tai jättävät tilauksia noutamatta.

Palautukset

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Asiakas maksaa palautuksen. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Kosmetiikka ja pesuaine tuotteita ei saa avata, mutta ostajalla on oikeus avata pahvipakkaus ja tutustua tuotteeseen fyysisesti.

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Mikäli ostamanne tuote on viallinen, tehkää siitä ilmoitus meille. Mikäli vika kuuluu takuun piiriin, saatte sähköpostitse tuotteen palautusohjeet. Pakatkaa tuote huolellisesti (kuljetuksessa vioittuneet tuotteet eivät kuulu takuun piiriin) ja liittäkää mukaan vikakuvaus ja tilausnumeronne tai kopio kuitista. Emme vastaanota muuten kuin Postin kautta tulleita tuotepalautuksia, emmekä myöskään lunasta postiennakkopaketteja.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Lisäksi käytössäsi on mahdollisuus maksaa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Checkout Finland välittää maksusi verkkokauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Maksunvälittäjän yhteystiedot näkyvät alla:

Checkout Finland Oy ( Y-tunnus 2196606-6 )
PL 322
33101 Tampere
Puh.: 0800 552 010 (0,00€/min), ark. klo 09 – 16