Tervetuloa edulliseen luonnonkosmetiikan verkkokauppaan!

Älä maksa liikaa. Vertaile hintoja. Meillä osa tuotteista jopa 60% halvemmalla kuin kilpailijoillamme.

Meillä on valikoimissamme paljon kotimaisia tuotteita. Haluamme tarjota suomalaisille pienyrittäjille kauppapaikan, johon asiakkaat löytävät. Tuomme myös itse maahan tuotteita, jotta valikoimamme olisi monipuolinen ja pystyisimme pitämään hintatason mahdollisimman alhaisena.

Pyrimme yrityksessämme karsimaan myös mahdollisimman paljon muita kuluja. Meillä ei esimerkiksi ole kanta-asiakasohjelmaa. Me mainostamme vain Facebookissa ja Instagrammissa ilmaiseksi. Jos käyttäisimme rahaa näihin edellä mainittuihin, joutuisimme nostamaan tuotteiden hintoja. Me haluamme mieluummin tarjota jatkuvasti alhaiset hinnat kaikille asiakkaillemme. Postikuluja olemme saaneet karsittua kierrättämällä pakkausmateriaalit käyttämällä ne uudestaan. Käytämme kaikki meille tulleet pakkaustäytteet ja pahvilaatikot uudestaan. Emme koskaan itse osta muovisia pakkaustäytteitä (jos sellaisia meiltä saat, niin olemme ne jostain ilmaiseksi saaneet ja on mielestämme ekologisempaa käyttää ne vielä kerran ennenkuin ne päätyvät kierrätykseen). Tämä on myös syy siihen, miksi pystymme pitämään toimituskulut alhaisina. Tästä syystä pakettimme eivät välttämättä hivele esteetikon silmää, mutta sisältö on sitäkin parempaa.

5 hyvää syytä tilata meiltä

1. Aidosti kotimainen verkkokauppa (yritys on rekisteröity Suomeen). Tuet kotimaista työvoimaa.

2. Nopeat toimitukset.

3. Edulliset hinnat.

4. Suosittu luonnonkosmetiikka verkkokaupassamme on taatusti aitoa luonnonkosmetiikkaa. Emme myy viherpesutuotteita.

5. Emme koskaan lähetä roskapostia. Yhteystietojasi käytetään ainoastaan tilausten käsittelyyn. Emme myöskään koskaan luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

Voit seurata meitä myös instagrammissa #pienipunainentupa