Edullista ja aitoa luonnonkosmetiikkaa

Me myymme vain aitoa 100% luonnonkosmetiikkaa, emme myy niin sanottuja viherpesutuotteita. Kaikki tuotteemme ovat joko sertifioituja tai sertifikaatin ehdot täyttäviä. Sertifikaatit ovat maksullisia. Tästä syystä esimerkiksi pienillä yrityksillä ei ole mahdollisuutta hankkia sellaista. Luonnonkosmetiikassa on myös hyvin tavallista, että koko tuotesarja ei täytä sertifikaattien ehtoja. Meillä on myynnissä tuotesarjoilta vain ne tuotteet, jotka täyttävät ehdot jokaisen ainesosan osalta. Esimerkiksi, jos jollakin tuotesarjalla shampoo ei täytä ehtoja, niin emme sitä ole ottaneet valikoimiimme vaan olemme etsineet tilalle jonkin toisen tuotesarjan shampoon. Olemme halunneet luoda sellaisen valikoiman, josta kuluttajan on helppo tehdä ostoksia voiden luottaa siihen, että kaikki tuotteet varmasti täyttävät sertifikaattien ehdot. Valikoimissamme on myös paljon vegaanisia tuotteita. Ne on kaupassamme merkitty selkeästi.

Tästä ainoana poikkeuksena ovat kynsilakat, joita ei vaan yksinkertaisesti voi valmistaa tarpeeksi laadukkaiksi ilman liuottimia. Meidän kynsilakkamme ovat vähintään 7-free.

Kaikki tuotteemme ovat myös aidosti eläinkokeettomia, niin raaka-aineet kuin lopputuotekin ja tarkastamme myös valmistajalta, että sellaisia tuotteita ei viedä Kiinaan, joita Kiina testaa eläinkokein.

lisää luonnonkosmetiikasta voit lukea täältä.